Κοσμήματα από Κεχριμπάρι

Στο κατάστημά μας μπορείτε να επιλέξετε τις δημιουργίες που σας αρέσουν και σας εκφράζουν ανάμεσα από μια μεγάλη συλλογή μοναδικών κοσμημάτων από ατόφιο κεχριμπάρι Βαλτικής. Ανανεώνοντας την συλλογή μας κάθε χρόνο, φροντίζουμε πάντα να σας προσφέρουμε τα πιο μοντέρνα και φινετσάτα σχέδια που κυκλοφορούν. Ανακαλύψτε ποιο χρώμα κεχριμπαριού ταιριάζει περισσότερο σε εσάς επιλέγοντας ανάμεσα στο καφέ, το πράσινο ή το κιτρινόλευκο του Βασιλικού κεχριμπαριού.

Η συλλογή μας περιλαμβάνει κοσμήματα δημιουργημένα από κεχριμπάρι με δέσιμο σε ασήμι 925° ή ακόμη και δημιουργίες δίχως ασήμι με το κεχριμπάρι να παρουσιάζεται σε φυσικά σχήματα. Επιλέξτε ανάμεσα από μια ευρεία γκάμα εντυπωσιακών περιδέραιων με λαμπερά μεγάλα κομμάτια κεχριμπαριού, πανέμορφα βραχιόλια σε διάφορα σχέδια, κομψά σκουλαρίκια με κλιπ ή χωρίς, καθώς και πρωτότυπα δαχτυλίδια με μικρούς ή μεγάλους λίθους από ατόφιο κεχριμπάρι.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διαθέσιμα κεχριμπαρένια κοσμήματα επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς ή με email.

 
 
Copyright © 2008-2013 House of Amber - All Rights Reserved.